jaså..

Kan man verkligen hacka tänder av ilska?

Ja, tydligen.


WOOHOO

Bästa julen det ska bli asså!

Med Fribergs i Näsby Park
 
-
 woohoo


asså jag måste bara säga det



Fan va söt jag är med gårdagens smink och smutsigt hår.



INTE


Filmkväll

Hej hej

Vet att jag inte har skrivit på ett tag nu men whatever :P
Igår hade jag iaf det jättekul, sov hos Kim med Evelina och Isabelle.. Vi såg massa film och skratta mycket, hehe.. De filmer vi såg var: Donkey Punch, Trick r' Treat, The One Eyed Monster, Drillbit Taylor och ja.. kanske har glömt nån.. Vi hade ingen aning vad nån av dom handla om (utom Drillbit Taylor) och ja.. vi kan väl bara säga att vi var inte riktigt beredda på det.. HAHA ja.. ehm.. dom var lite.. speciella xD haha..
Sen gick jag iaf hem vid tre idag och har kollat klart på säsong tre av Canada's Next Top Model och min favorit vann, woohoo!
Nu borde jag hjälpa min "underbara" lillebror med maten men efter som han är en sån stuck up bitch får han klara sig själv. Jag tror nog vi borde bo så vi inte bor tillsammans alls.. Liksom när jag är hos mamma är han hos pappa och tvärtom.. Eftersom allt vi gör är att skrika på varann..
Har också fem miljoner läxor tills på onsdag som jag skjutit upp under mina två veckor prao, liksom jag gör det sen, sen, sen, sen, ALDRIG! Bland annat skriva dagbok om varje dag på prao.. Lyckat! Inte skrivit ett enda ord liksom..
Det bästa är iaf att jag nästan är frisk nu.. var hemma ons-tors-fredag förra veckan för ja hade feber och typ hosta och sen har jag gått runt och varit blandat hes och ingen röst alls sen dess.. Men nu är det bättre. Tror jag iaf.. hah vi får väl se..

Längtar jag tillbaka till skolan? NEJ!
"Sörjer" jag att prao är slut? NEJ!
        -Prao sucked but so does school.. 
whatever..
 -

LIFE'S A BITCH AND THEN YOU DIE


jaja

Jag har inget att skriva om. Verkligen. Inget. Det är så störande. Jag har haft sån.. Ordbrist (?) i flera veckor nu. Och jag har en novell som ska va inlämnad innan tolv ikväll och har inte ens börjat. Det går verkligen inte. Jag oooorkar inte! Haha men iaf. Igår kväll/natt var gryyym. Bästa på riktigt länge.. Träffa Evelina, Isabelle och Teres (och Kim) ur gamla klassen och vi hade så kul (iaf jag, nej men ja tror vi alla hade kul, haha) hahah. Nästa helg ska jag fika med Helena (gamla 'bästis' i typ 6års till femman) :) ska bli skitkul att catch up :)

puss och kram


RSS 2.0