Söndag igen

Då var det söndag igen. En dag kvar till skolan börjar, igen. Suck. Men så är det. Varje vecka. Iaf, idag så ska jag åka på inflyttningsfest hos min gudmor Mia som flyttade igår. Ska bli kul :) Nu ska jag nog börja gör mig i ordning, seg som jag är.. Kram


Freak on a leash

Märker ni hur det ändrar? Först skriver jag typ inte ett enda inlägg på en månad. Sen kommer det typ 3 inlägg på en timme? Jag är konstig :D Men nej, nu ska jag återgå till min bok som nästan är slut (snyft) och mitt vatten (mums..)
Godnatt


Hur dum är du egentligen?

"Jag har pluggat i 14 timmar i sträck nu. Ja, från tolv imorse till nu."

- Klockan är tolv nu, vilket betyder att du max har ens kunnat "plugga" i då tolv timmar. Och då räknar jag inte pauserna du tagit för att ta hit kille, äta, se film, etc.

Är du seriöst så dum att du inte kan räkna vid åldern 30 - eller är det 31? - eller vill du bara ha uppmärksamhet? Är det attention du tigger om så har du ju fått det. Går det ens att räkna hur många blogginlägg jag skrivit tillägnat dig.

Och inte ett enda positivt. Isn't sad?

Kim? :D(a)

Underbara snälla du? Vill du göra en ny header åt mig? (a) Den här "börjar" kännas lite gammal..

Bara för att jag är så söt och snäll? (a) *host host*

Annars gör jag den fan själv, och hur bra blir den då? Seriöst xD

Puss på dig gums,
jag tycker btw du ska logga in på msn, vill prata med dig :) men om saker som inte känns så appropriate att prata om varesej i bloggen eller telefon
- ingen här i huset får höra, mihihi
och sms orkar jag inte med.. seriöst, palla skriva på mobilen nu xD


<3

Beroendeframkallande

minesweeper - minesweeper -minesweeper -minesweeper -minesweeper -minesweeper

seriöst jävla beroendeframkallande

hej hej

Nu är ja hemma, eller ja, det har jag varit nån timme. Skolan var lika tråkig som vanligt men den nya SKläraren var inte lika hemsk som jag trott... hah

Efter skolan åkte jag och Kim in till stan och kolla i affärer. Jag hittade en tunika/klänning som jag tror jag gillar. Inte helt säker men jag ska prova den lite mer och sen se hur det blir. Kim hitta två plagg, en klänning/kjol och en tröja. Sen kollade vi på Public Enemies som jag tyckte var jättebra, till skillnad från Kim som "led". Men aja, det var gratis så inte klaga :D Och att Johnny Depp var med skadade ju inte direkt. Och fan va överraskad (på ett positivt sätt) jag blev när jag märkte att David Wenham var med. Det är han som spelar Faramir i Lord of the Ring alltså. Och Lord of the Ringstrilogin är ju dom bästa filmerna som nånsin gjorts så.
På tal om dom så kom jag på att jag och min lillebror köpte trilogin i måndags, på tradera, för att de vi hade har varit borta i säkert ett halvår och jag har saknat dom så! Vi passade dessutom på att köpa extended version så dubbelt så mycket skoj, typ.. xD Men nu så ligger dom i posten :D Tyvärr hann vi inte få dom idag så vi kan inte ha maraton i helgen. Och nästa helg så ska vi fixa mitt rum så då hinner vi nog inte heller, lite mer tyvärr :/
Nu ska jag bege mig upp på övervåningen och ha Criminal minds-maraton hela natten, tjoho! Haha


puss och hej


bada?

hej hej, nu sitter jag här vid datorn.. tydligen.. har inget att göra mig känner mig lite frusen så jag kanske tar ett bad...? vi får se :) imorn händer inget utom att jag ska på bio :D public enemies med bästaste kim eftersom jag vann två biobiljetter woohoo :D men aja, jag tror nog jag går och badar.. kanske gör lite te och tar med en bok, vi får se.. hejdå


här är boken jag läser, ganska bra faktiskt :) men det bästa är nog att det finns fortsättning, typ minst 4 böcker till

gamla bilder

sitter och kollar på lite gamla bilder på datan.. hah, hittar några från min tid som svarthårig, remember?



känns som en evighet sen...


(mkt fin bild men whatever..)

nya drogen

förra veckan var min största drog criminal minds . den här vecka är det fortfarande criminal minds, samtidigt som jag kör minesweeper. jätte kul.

och inte fan vet jag vad jag ville ha ut med det här inlägget men sur som fan är jag och vill skriva av mig men har inget att skriva om så vafan, de blir som det blir.

-

min familj är så jävla sjuk och typ ond? seriöst! min storasyster (30 år, bor hemma!) frågar vad jag ska göra i helgen. jag svarar 'vet inte, jag och kim ska kanske till grönan på fredag och sen sova hos nån.' senare på kvällen kommer pappa och typ skäller ut mig för jag inte sagt till honom vad jag ska göra. det var liksom inte ens bestämt? så nu får jag inte göra ett skit? bara för att han ska åka iväg och åhhhhhh!!!! fan va sur ja e! låt mig leva vafan?

men kim, bion på fredag då istället? :) haha, de kan han ju fan inte säga nåt om, den gubbjäveln -.-

,

"Kära" du, det finns ett talesätt. 'Hellre ärliga fiender än falska vänner'. Jag tror seriöst du borde fundera på innebörden av det. Tänk efter nästa gång innan du tror att du är bäst. Varför ska du ens försöka låtsas att du gillar min när vi båda vet att du inte gör det. Och har du ingen respekt för dig själv? Du vet hur mycket jag ogillar dig så seriöst, skärp dig. Äntligen drar du. Bara elva fucking dagar kvar! So long, sucker(s)

skolaaaaan för i helvete

nu är jag hemma från landet, eller okej jag har varit det sen i lördags.. idag börjar skolan och det enda jag vill är att dö!

så kim, där har du ditt jävla inlägg :D

RSS 2.0